چاپ خبر
دبیرستان دخترانه ابوذر غفاری (دوره اول ) یکشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶
در ایام امتحانات از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنید

پرهیز در استفاده از قندهای ساده نظیر قند، شکر، مربا، نوشابه در حفظ آرامش و تمرکز افراد تأثیر دارد. مصرف این گونه مواد، سبب بالا رفتن ناگهانی قند خون می شود که با بالا رفتن سطح انسولین، متعاقب آن افت قند خون و خستگی و بی حوصلگی و سردرد را در پی خواهد داشت که برای دانش آموزان و دانشجویان در ایام امتحانات و همچنین داوطبان کنکور مصرف آن ها توصیه نمی شود و به جای آن مواد حاوی فیبر مانند خرما به عنوان منبعی مناسب تأمین قند خون ،توصیه می شود.

انتهای پیام/.